Satu Latvala

Fysioterapeutti AMK, liikuntaneuvoja, FIHF Personal Trainer, Psyykkinen valmentaja, pääyrittäjä

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015 ja liikuntaneuvojaksi vuonna 2011. Olen ohjannut kaikenlaista ryhmäliikuntaa vuodesta 2011. En ole hetkeäkään ajatellut, että tämä ei olisi minun juttuni. Rakastan tehdä työtä ihmisten kanssa ja uteliaisuuteni oppia lisää, huolellisuuteni ja intohimoni auttaa ihmisiä auttavat minua tekemään työni hyvin. Olen positiivinen ja helposti lähestyttävä sekä motivoitunut työhöni. Tavoitteena työssäni on löytää ihmisiltä heidän omat voimavaransa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja opettaa heille keinot siihen.

Eniten innostun tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkomisesta sekä yksilö- ja ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Olen jatkokouluttautunut selkärangan tutkimiseen ja käsittelyyn mobilisoinnin keinoin sekä opiskellut purentaelinfysioterapiaa ja kinesioteippausta.

 

Ota yhteyttä!
044 594 6331
satu@fysiox.fi

Jenni Rajala-Kivimäki

Sopimusyrittäjä, Fysioterapeutti AMK, PhysioTrainer, FIHF Personal Trainer
Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2017 ja PhysioTraineriksi 2023. Parasta työssäni on ehdottomasti ihmisten kanssa toimiminen sekä se, kun asiakas saa avun ongelmaansa. Fysioterapeuttina minulle on tärkeää ihmisen kohtaaminen, sekä aito läsnäolo asiakkaalle. Teen työtäni hyvällä fiiliksellä sekä huumorilla höystettynä. Fysioterapeuttina minua kiinnostavat erityisesti tuki-ja liikuntaelimistön ongelmat. Olen pelannut parikymmentä vuotta pesäpalloa ja koen hyötyväni urheilu-urastani myös työssäni. Jatkokouluttautunut olen selkä- sekä olkapääkipujen saralla. Olen käynyt myös purentaelinfysioterapian koulutuksen. Lisäksi olen kouluttautunut faskia- käsittelyihin alaraajojen sekä niskan osalta.  
Ota yhteyttä!
0400-583659
jenni@fysiox.fi

Veera Alanko

Sopimusyrittäjä, Fysioterapeutti AMK, PhysioTrainer, FIHF Personal Trainer

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2020 ja PhysioTraineriksi vuonna 2023. Fysioterapeuttina olen empaattinen ja lämmin, joka on aidosti kiinnostunut jokaisesta asiakkaasta yksilönä. Tärkeintä työssäni on löytää jokaiselle asiakkaalle sopivat yksilölliset hoitokeinot. Pidän tärkeänä myös ennaltaehkäisyn näkökulmaa, jotta ongelmia ei myöskään pääsisi syntymään. Minua kiinnostaa erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön haasteet, joiden saralla olen halukas kehittymään yhä paremmaksi fysioterapeutiksi. Nautin myös yksilö- ja ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Olen käynyt kinesioteippauskurssin sekä fysioterapiakoulun hierontaopintojen lisäksi laajemman hierontakurssin. Muita lisäkoulutuksia, joita olen käynyt ovat kinetic control niska ja olkapää -koulutus sekä purentaelinfysioterapia -koulutus.

Ota yhteyttä!
‭044 975 6033‬
veera@fysiox.fi

Mirva Ranne

Sopimusyrittäjä, Koulutettu Hieroja

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi keväällä 2022.
Mielenkiintoni on aina ollut ihmiskehossa ja sen toiminnallisuudessa. Hierojan ammatti on ollut haaveenani niin kauan kun muistan, kuitenkin vasta nyt keskellä kuuluisia ruuhkavuosia päätin oikeasti tarttua tuumasta toimeen. Eli voisi todellakin sanoa, että olen nyt siinä haaveammatissani! Tällä hetkellä teen hierojan töitä päätyöni ohessa, mutta sitäkin suuremmalla palolla ja halulla toivon eteneväni hierojan ammatissa vielä jonakin päivänä päätoimiseksi yrittäjäksi.

Olen itse kärsinyt enemmän ja vähemmän niska-hartiaseudun ongelmista, joten koen suurta onnistumisen iloa joka kerta, kun asiakkaani kivut jäävät  hierontapöydälle. Ehkä voisi jopa sanoa, että niska-hartiaseudun kivut ja ongelmat ovat itselleni ominaisia kohteita hoitaa. Pyrin työssäni kohtaamaan jokaisen ihmisen omana itsenään ja etsimään juuri hänelle sopivan tavan ehkäistä ja poistaa kehon kiputiloja, sekä kivun aiheuttajia. Minulle on hierojana ensisijaisen tärkeää kivun hoito, sekä ennaltaehkäisy. Pyrin myös löytämään asiakkaan kanssa hänelle ominaisen tavan hoitaa itseään ja löytämään jokapäiväisistä askareista omaa arkeaan helpottavia tekijöitä. Oma matkani tällä alalla on vasta alkanut ja odotan innolla kaikkea tulevaa!

Pyrin kouluttamaan itseäni alusta asti uusilla mielenkiintoisilla
aiheilla, jotta voisin palvella juuri sinua vieläkin paremmin!

Ota yhteyttä!
mirvaranne@gmail.com
‭050 530 8116‬

Emma Haapala

Ryhmäliikunnanohjaaja

Olen huumorintajuinen ja iloinen ryhmäliikunnanohjaaja. Liikunnasta saatu tunne on parasta mitä tiedän. Olen ollut pienestä asti kova liikkumaan ja yläasteella olinkin ”liikkaluokalla” eli liikuntapainotteisella luokalla. Vaikka liikunta-ala ei olekaan päätyöni, niin silti se on todella lähellä sydäntäni ja olen aina innokas oppimaan uutta, sekä pieni halu saada tästä päätyöni jonain päivänä on yhä haaveenani.
Olen ohjannut soutuspinningiä nyt 4-5 vuotta ja twerkkausta olen opettanut nyt vajaan vuoden päivät. Muita erilaisia ryhmäliikunta tunteja olen tässä vuosien varrella ohjannut, sekä olen joskus saattanut muutamat futistreenitkin vetää. Itse olen pelannut futista kymmenisen vuotta ja se oli mahtavaa aikaa. Kerkesin jopa ihan SM-tasollakin pelata jonkin aikaa.
Ohjaajana yritän olla tsemppava, innostava sekä hyvällä tavalla hieman natsi. Parasta ryhmäliikuntatunnin jälkeen on nähdä asiakkaiden punertavat posket ja hikipisarat, sekä kasvoilta näkyvä hymy ja onnistumisen tunne.

Kaisa Sundholm

Sihteeri

Kaisa on aloittanut äxällä sihteerin työtehtäviä viime syksyn aikana. Kaisan tämän hetkisiin työtehtäviin kuuluu kuntosaliin ja ryhmäliikuntaan liittyvät laskutukset ja selvittelyt sekä asiakastyytyväisyyskyselyt ja muut asiakas- ja myyntikontaktoinnit. Kaisalla on monien vuosien työkokemus taloushallinnon tehtävistä, joten hän on raudan kova ammattilainen. Kaisa tekee työnsä tunnollisesti ja tarkasti. Kaisa on positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona, jonka kanssa on helppo tulla juttuun. Kaisa rakastaa tehdä asiakaspalvelutyötä ja hänen mottonsa onkin äxällä työskentelyyn: ”Palvelua pikkuusen piremmälle” Kaisa työskentelee äxällä pääsääntöisesti maanantaisin ja torstaisin. Voit edelleen laittaa viestiä laskutuksiin tai muihin asioihin liittyen osoitteeseen info@fysiox.fi. Kiireellisissä asioissa Satu vastailee sinulle, mutta muissa tilanteissa Kaisa hoitaa asiaasi eteenpäin maanantaisin ja torstaisin.