Sannamari Ulvinen

Fysioterapeutti AMK, yrittäjä

Tällä hetkellä teen mielestäni unelmaduunia, johon kuuluu fysioterapia sekä liikunnanohjaus yksilöille ja ryhmille. Fysioterapeuttina tärkeintä minulle on asiakaslähtöisyys, läsnäolo ja ymmärrys.

Olen työssäni energinen ja iloinen, mutta samalla jämäkkä ja vaativa. Kliseistä tai ei, tykkään työssäni eniten kaikesta. Minua inspiroi sekä yksilö- että ryhmänohjaus, tuki- ja liikuntaelinvammat ja erilaisista sairauksista johtuvat toimintakyvyn haasteet. Olen käynyt neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksen, hallussa on myös kinesioteippaus, purentaelinfysioterapia ja jatko-opinnot selkärangan tutkimisesta ja hoitamisesta sekä lantionpohjan fysioterapian koulutus.

 

Ota yhteyttä!
044 025 0602
sannamari@fysiox.fi

Satu Latvala

Fysioterapeutti AMK, liikuntaneuvoja, FIHF Personal Trainer, yrittäjä

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015 ja liikuntaneuvojaksi vuonna 2011. Olen ohjannut kaikenlaista ryhmäliikuntaa vuodesta 2011. En ole hetkeäkään ajatellut, että tämä ei olisi minun juttuni. Rakastan tehdä työtä ihmisten kanssa ja uteliaisuuteni oppia lisää, huolellisuuteni ja intohimoni auttaa ihmisiä auttavat minua tekemään työni hyvin. Olen positiivinen ja helposti lähestyttävä sekä motivoitunut työhöni. Tavoitteena työssäni on löytää ihmisiltä heidän omat voimavaransa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja opettaa heille keinot siihen.

Eniten innostun tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkomisesta sekä yksilö- ja ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Olen jatkokouluttautunut selkärangan tutkimiseen ja käsittelyyn mobilisoinnin keinoin sekä opiskellut purentaelinfysioterapiaa ja kinesioteippausta.

 

Ota yhteyttä!
044 594 6331
satu@fysiox.fi

Tiina Koskela

Personal Trainer, Ravintovalmentaja ja Liikuntaneuvoja

Olen iloinen ja empaattinen personal trainer ja ravintovalmentaja sekä ryhmäliikunnan ohjaaja. Teen työtäni koko sydämmellä ja aito halu auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilo sekä kokonaisvaltaisempi hyvinvointi ovat valmennustyöni perusta.

Valmistuin 2012 liikuntaneuvojaksi Kuortaneen Urheiluopistolta. Siitä saakka olen työskennellyt liikunta-alalla erilaisissa liikunnanohjaustehtävissä. 2014 valmistuin Personal traineriksi ja 2018 Ravintovalmentajaksi. Arjen haasteet, kiire ja henkinen hyvinvointi ovat asioita, joihin kiinnitän yhä enemmän huomiota valmennustyössäni. Pyrin antamaan asiakkaalleni vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ravitsemus, liikunta ja palautuminen huomioiden. Aina on mahdollisuus ottaa oma elämä haltuun ja tehdä haaveista tavoitteita ja lopulta tavoitteista totta.

 

Ota yhteyttä!
040 824 3685
tiina@fysiox.fi

Reetta Keskinen

Lantionpohjan häiriöihin erikoistunut fysioterapeutti ja uroterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2013. Minulle on tärkeää kohdata asiakas ihmisenä ja yksilönä kokonaisvaltaisesti. Rauhallisuus, lämpö ja lempeys ovat tekijöitä, joita haluan korostaa työssäni ja asiakaskohtaamisissa. Minua innostaa lantionpohjan toimintahäiriöt ja yksilöllisten ratkaisujen löytäminen lantionpohjan kuntouttamiseen. Myös tuki- ja liikuntaelinongelmiin pureutuminen on mielenkiinnon kohteena. Olen kouluttautunut uroterapeutiksi ja käynyt lantionpohjan toimintahäiriöiden koulutuksen. Lisäkoulutuksina minulla on neurologisen asiakkaan allasterapia ja kinesioteippauskoulutus.

 

Ota yhteyttä!
045 865 8122
reetta@fysiox.fi

Emma Haapala

Ryhmäliikunnanohjaaja

Olen huumorintajuinen ja iloinen ryhmäliikunnanohjaaja. Liikunnasta saatu tunne on parasta mitä tiedän. Olen ollut pienestä asti kova liikkumaan ja yläasteella olinkin ”liikkaluokalla” eli liikuntapainotteisella luokalla. Vaikka liikunta-ala ei olekaan päätyöni, niin silti se on todella lähellä sydäntäni ja olen aina innokas oppimaan uutta, sekä pieni halu saada tästä päätyöni jonain päivänä on yhä haaveenani.
Olen ohjannut soutuspinningiä nyt 4-5 vuotta ja twerkkausta olen opettanut nyt vajaan vuoden päivät. Muita erilaisia ryhmäliikunta tunteja olen tässä vuosien varrella ohjannut, sekä olen joskus saattanut muutamat futistreenitkin vetää. Itse olen pelannut futista kymmenisen vuotta ja se oli mahtavaa aikaa. Kerkesin jopa ihan SM-tasollakin pelata jonkin aikaa.
Ohjaajana yritän olla tsemppava, innostava sekä hyvällä tavalla hieman natsi. Parasta ryhmäliikuntatunnin jälkeen on nähdä asiakkaiden punertavat posket ja hikipisarat, sekä kasvoilta näkyvä hymy ja onnistumisen tunne.