Sannamari Ulvinen

Fysioterapeutti AMK, FIHF Personal Trainer, Psyykkinen valmentaja, pääyrittäjä

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2011 ja ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2012 lähtien.
Tällä hetkellä teen mielestäni unelmaduunia, johon kuuluu fysioterapia, valmennustyö sekä
liikunnanohjaus yksilöille ja ryhmille.
Fysioterapeuttina olen helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen.

Olen kaikessa työssäni energinen, motivoitunut ja iloinen, mutta samalla jämäkkä.
Kliseistä tai ei, tykkään työssäni eniten kaikesta. Minua inspiroi tällä hetkellä eniten lantionpohjan sekä erkauman
kuntoutus, purentaelinten hoito, valmennustyö (psyykkinen valmennus sekä pt-valmennukset), tuki-
ja liikuntaelinvammat ja erilaisista sairauksista johtuvat toimintakyvyn haasteet.
Olen käynyt neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksen, hallussa on myös kinesioteippaus,
purentaelinfysioterapia ja jatko-opinnot selkärangan tutkimisesta ja hoitamisesta sekä lantionpohjan
fysioterapian koulutus.

 

Ota yhteyttä!
044 025 0602
sannamari@fysiox.fi

Satu Latvala

Fysioterapeutti AMK, liikuntaneuvoja, FIHF Personal Trainer, Psyykkinen valmentaja, pääyrittäjä

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015 ja liikuntaneuvojaksi vuonna 2011. Olen ohjannut kaikenlaista ryhmäliikuntaa vuodesta 2011. En ole hetkeäkään ajatellut, että tämä ei olisi minun juttuni. Rakastan tehdä työtä ihmisten kanssa ja uteliaisuuteni oppia lisää, huolellisuuteni ja intohimoni auttaa ihmisiä auttavat minua tekemään työni hyvin. Olen positiivinen ja helposti lähestyttävä sekä motivoitunut työhöni. Tavoitteena työssäni on löytää ihmisiltä heidän omat voimavaransa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja opettaa heille keinot siihen.

Eniten innostun tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkomisesta sekä yksilö- ja ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Olen jatkokouluttautunut selkärangan tutkimiseen ja käsittelyyn mobilisoinnin keinoin sekä opiskellut purentaelinfysioterapiaa ja kinesioteippausta.

 

Ota yhteyttä!
044 594 6331
satu@fysiox.fi

Jenni Rajala

Sopimusyrittäjä, Fysioterapeutti
Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2017. Parasta työssäni on ehdottomasti ihmisten kanssa toimiminen sekä se, kun asiakas saa avun ongelmaansa. Fysioterapeuttina minulle tärkeää on ihmisen kohtaaminen. Teen työtäni hyvällä fiiliksellä sekä huumorilla höystettynä, mutta tärkeintä on aito läsnäolo ja empatia asiakkaalle. Harrastan pesäpalloa SM- tasolla ja koen pystyväni hyödyntämään omalla urheilu-urallani oppimaani myös työssäni. Fysioterapeuttina minua kiinnostavat erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat. Olen jatkokouluttautunut selkäkipujen ja faskia- asioiden saralla, sekä olen käynyt kinesioteippauskurssin.  
Ota yhteyttä!
0400-583659
jenni@fysiox.fi

Veera Alanko

Sopimusyrittäjä, Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2020. Fysioterapeuttina olen empaattinen ja lämmin, joka on aidosti kiinnostunut jokaisesta asiakkaasta yksilönä.
Tärkeintä työssäni on löytää jokaiselle asiakkaalle sopivat yksilölliset hoitokeinot. Pidän tärkeänä myös ennaltaehkäisyn näkökulmaa,
jotta ongelmia ei myöskään pääsisi syntymään. Minua erityisesti kiinnostaa tuki- ja liikuntaelimistön haasteet, joiden saralla olen halukas kehittymään yhä paremmaksi fysioterapeutiksi.
Omien loukkaantumisien kautta koen, että pystyn ymmärtämään ja motivoimaan asiakasta paremmin kuntoutuksen aikana. Olen käynyt kinesioteippauskurssin sekä fysioterapiakoulun
hierontaopintojen lisäksi laajemman hierontakurssin.

Ota yhteyttä!
‭044 975 6033‬
info@fysiox.fi

Emma Haapala

Ryhmäliikunnanohjaaja

Olen huumorintajuinen ja iloinen ryhmäliikunnanohjaaja. Liikunnasta saatu tunne on parasta mitä tiedän. Olen ollut pienestä asti kova liikkumaan ja yläasteella olinkin ”liikkaluokalla” eli liikuntapainotteisella luokalla. Vaikka liikunta-ala ei olekaan päätyöni, niin silti se on todella lähellä sydäntäni ja olen aina innokas oppimaan uutta, sekä pieni halu saada tästä päätyöni jonain päivänä on yhä haaveenani.
Olen ohjannut soutuspinningiä nyt 4-5 vuotta ja twerkkausta olen opettanut nyt vajaan vuoden päivät. Muita erilaisia ryhmäliikunta tunteja olen tässä vuosien varrella ohjannut, sekä olen joskus saattanut muutamat futistreenitkin vetää. Itse olen pelannut futista kymmenisen vuotta ja se oli mahtavaa aikaa. Kerkesin jopa ihan SM-tasollakin pelata jonkin aikaa.
Ohjaajana yritän olla tsemppava, innostava sekä hyvällä tavalla hieman natsi. Parasta ryhmäliikuntatunnin jälkeen on nähdä asiakkaiden punertavat posket ja hikipisarat, sekä kasvoilta näkyvä hymy ja onnistumisen tunne.

Katja Kukko

Sopimusyrittäjä, Urheiluhieroja ja Personal Trainer

Olen valmistunut urheiluhierojaksi ja Personal Traineriksi vuonna 2015 ja työskennellyt hieronnan, kuntoutuksen ja kaikenlaisen liikunnanohjauksen sekä valmennuksen parissa siitä lähtien.
Töiden ohella olen myös jatkokouluttautunut mm. ravitsemuksessa, kinesioteippauksessa sekä harjoittelun ohjelmoinnissa. Tällä hetkellä suoritan liikuntapsykologian perusopintoja avoimessa yliopistossa.
Sekä hierojana että ohjaajana suurin intohimoni on urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja hoito. Minulle työssäni tärkeitä on laatu ja inhimilliset asiakaskohtaamiset. Erityisesti ohjaajana tavoitteenani on saada asiakkaat tekemään laadukkaita suorituksia käyttäen selkeää ja ymmärrettävää, mutta lempeää ohjaamista.

 

Ota yhteyttä!
info@fysiox.fi

Tommi Majapuro

X-Gym asiakaspalvelu, kuntosalilaiteohjaukset

Tommi on valmistumassa ylioppilaaksi Vaasan lukiosta tänä keväänä.
Tommi on reipas, ulospäinsuuntautunut ja palvelualtis työntekijä Äxällä.
Tommi on ahkera salitreenaaja, joten voit törmätä Tommiin useastikkin kuntosalin puolella.
Tommin heiniä äxällä on X-Gymin asiakaspalvelu, siivous sekä ilmaiset laiteohjaukset.
Pyydä rohkeasti Tommilta apua esimerkiksi kuntosalikortin valinnassa ja laitteiden käytössä.
Tommille voit myös kertoa palautetta X-Gymin toiminnasta tai jos sinulla on jotain muuta askarruttavaa mielen päällä,
niin Tommi välittää terveiset eteenpäin Sadulle ja Sannamarille.