Sannamari Ulvinen

Fysioterapeutti AMK, FIHF Personal Trainer, yrittäjä

Tällä hetkellä teen mielestäni unelmaduunia, johon kuuluu fysioterapia sekä liikunnanohjaus yksilöille ja ryhmille. Fysioterapeuttina tärkeintä minulle on asiakaslähtöisyys, läsnäolo ja ymmärrys.

Olen työssäni energinen ja iloinen, mutta samalla jämäkkä ja vaativa. Kliseistä tai ei, tykkään työssäni eniten kaikesta. Minua inspiroi sekä yksilö- että ryhmänohjaus, tuki- ja liikuntaelinvammat ja erilaisista sairauksista johtuvat toimintakyvyn haasteet. Olen käynyt neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksen, hallussa on myös kinesioteippaus, purentaelinfysioterapia ja jatko-opinnot selkärangan tutkimisesta ja hoitamisesta sekä lantionpohjan fysioterapian koulutus.

 

Ota yhteyttä!
044 025 0602
sannamari@fysiox.fi

Satu Latvala

Fysioterapeutti AMK, liikuntaneuvoja, FIHF Personal Trainer, yrittäjä

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015 ja liikuntaneuvojaksi vuonna 2011. Olen ohjannut kaikenlaista ryhmäliikuntaa vuodesta 2011. En ole hetkeäkään ajatellut, että tämä ei olisi minun juttuni. Rakastan tehdä työtä ihmisten kanssa ja uteliaisuuteni oppia lisää, huolellisuuteni ja intohimoni auttaa ihmisiä auttavat minua tekemään työni hyvin. Olen positiivinen ja helposti lähestyttävä sekä motivoitunut työhöni. Tavoitteena työssäni on löytää ihmisiltä heidän omat voimavaransa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja opettaa heille keinot siihen.

Eniten innostun tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkomisesta sekä yksilö- ja ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Olen jatkokouluttautunut selkärangan tutkimiseen ja käsittelyyn mobilisoinnin keinoin sekä opiskellut purentaelinfysioterapiaa ja kinesioteippausta.

 

Ota yhteyttä!
044 594 6331
satu@fysiox.fi

Jenni Rajala

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2017. Parasta työssäni on ehdottomasti ihmisten kanssa toimiminen sekä se, kun asiakas saa avun ongelmaansa. Fysioterapeuttina minulle tärkeää on ihmisen kohtaaminen. Teen työtäni hyvällä fiiliksellä sekä huumorilla höystettynä, mutta tärkeintä on aito läsnäolo ja empatia asiakkaalle. Harrastan pesäpalloa SM- tasolla ja koen pystyväni hyödyntämään omalla urheilu-urallani oppimaani myös työssäni. Fysioterapeuttina minua kiinnostavat erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat. Olen jatkokouluttautunut selkäkipujen ja faskia- asioiden saralla, sekä olen käynyt kinesioteippauskurssin.

Katja Kukko

Urheiluhieroja ja Personal Trainer

Olen valmistunut urheiluhierojaksi ja Personal Traineriksi vuonna 2015 ja työskennellyt hieronnan, kuntoutuksen ja kaikenlaisen liikunnanohjauksen sekä valmennuksen parissa siitä lähtien.
Töiden ohella olen myös jatkokouluttautunut mm. ravitsemuksessa, kinesioteippauksessa sekä harjoittelun ohjelmoinnissa. Tällä hetkellä suoritan liikuntapsykologian perusopintoja avoimessa yliopistossa.
Sekä hierojana että ohjaajana suurin intohimoni on urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja hoito. Minulle työssäni tärkeitä on laatu ja inhimilliset asiakaskohtaamiset. Erityisesti ohjaajana tavoitteenani on saada asiakkaat tekemään laadukkaita suorituksia käyttäen selkeää ja ymmärrettävää, mutta lempeää ohjaamista.

 

Ota yhteyttä!
info@fysiox.fi

Emma Haapala

Ryhmäliikunnanohjaaja

Olen huumorintajuinen ja iloinen ryhmäliikunnanohjaaja. Liikunnasta saatu tunne on parasta mitä tiedän. Olen ollut pienestä asti kova liikkumaan ja yläasteella olinkin ”liikkaluokalla” eli liikuntapainotteisella luokalla. Vaikka liikunta-ala ei olekaan päätyöni, niin silti se on todella lähellä sydäntäni ja olen aina innokas oppimaan uutta, sekä pieni halu saada tästä päätyöni jonain päivänä on yhä haaveenani.
Olen ohjannut soutuspinningiä nyt 4-5 vuotta ja twerkkausta olen opettanut nyt vajaan vuoden päivät. Muita erilaisia ryhmäliikunta tunteja olen tässä vuosien varrella ohjannut, sekä olen joskus saattanut muutamat futistreenitkin vetää. Itse olen pelannut futista kymmenisen vuotta ja se oli mahtavaa aikaa. Kerkesin jopa ihan SM-tasollakin pelata jonkin aikaa.
Ohjaajana yritän olla tsemppava, innostava sekä hyvällä tavalla hieman natsi. Parasta ryhmäliikuntatunnin jälkeen on nähdä asiakkaiden punertavat posket ja hikipisarat, sekä kasvoilta näkyvä hymy ja onnistumisen tunne.

Janne Tuomisto

X-Gym asiakaspalvelu, kuntosalilaiteohjaukset

Janne on lukion liikuntalinjalla opiskeleva nuori. Hän on työssään tarkka, luotettava ja huolellinen. Jannen heiniä äxällä on X-Gymin asiakaspalvelu sekä ilmaiset laiteohjaukset. Jannea kiinnostaa tulevaisuudessakin liikunta- ja hyvinvointialan työt. Pyydä rohkeasti Jannelta apua esimerkiksi kuntosalikortin valinnassa ja laitteiden käytössä.