X-Kuntosalicircuit

Ohjattua ja vaihtelevaa lihaskuntoharjoittelua kuntosalilaitteita ja vapaita painoja apuna käyttäen. Helppo tapa aloittaa kuntosalilla käynti tai ota vaikkapa säännöllisen treenin kannalta. Ohjaajat huolehtivat treenaamisen turvallisuudesta, hauskuudesta ja tehokkuudesta.

X-RVP

Kummallinen kirjainlyhenne tarkoittaa suomeksi reisi-, vatsa-, ja pakarajumppaa. Tällä tunnilla treenataan keskivartalon ja alavartalon lihaksia mukaansa tempaavan musiikin ja ammattitaitoisen ohjaajan avulla. Treeni on monipuolista ja vaihtelevaa, koska käytämme apuna erilaisia kuntoiluvälineitä. Kaikista harjoitteista löydämme jokaiselle sopivan haastavan vaihtoehdon ja opetellaan yhdessä oikeat ja turvalliset tekniikat liikkeiden suorittamiseksi.

X-Twerkout

X-Twerkout on uusi muoto yhdistää twerkkaus ja lihaskunto samaan pakettiin. Tällä tunnilla treenataan koko vartalon syviä ja pinnallisia lihaksia tehokkaasti, unohtamatta tanssillista hauskuutta, naisellisuutta ja lantion liikkuvuutta. Tule nauttimaan rempseästä ja itsetuntoa kohottavasta ilmapiiristä ja koe ennennäkemätön treeni. OTA MUKAAN polvisuojat/säärystimet!

X-Action

Tämä tunti yhdistää HIIT-treenin, Crosstrainingin ja kuntopiirin yhdeksi treeniksi. Kehität kehonhallintaa, räjähtävyyttä, aerobista kuntoa sekä lihaskestävyyttä. Näiden lisäksi sinua tullaan välillä haastamaan valitsemaan hieman isommat painot mihin olet tottunut. Tällä tavalla lihaksistosi saa uudenlaista ärsykettä ja kehityksesi lähtee uuteen nousuun! Osa tunneista toteutetaan omalla treenipaikalla ja osa kiertoharjoitteluna jumppasalissa. Välineitä käytetään monipuolisesti myös salin puolelta ja treenin sisältö vaihtuu viikottain. Tunti sopii jokaiselle kuntotasosta riippumatta. Kaikista harjoitusliikkeistä löytyy omalle tasolle sopiva versio, josta lähteä liikkelle oman kunnon kohentamisessa ja fysioterapeutti varmistaa aina turvallisen tekemisen.

X-FitBurn

Tunti, jolla musiikki tempaa mukaansa ja auttaa sua jaksamaan läpi treenin! Nimensä mukaisesti tunnet ihanan poltteen koko kropassa tunnin jälkeen. Treenivälineinä vain levypainot(kiekot) ja kuminauha. Tällä tunnilla kehitetään kestävyyskuntoa. Ihanan tuskallinen lihaskuntotreeni, jossa sykkeet nousee ja hiki valuu. Sopii jokaiselle, et tarvitse jumppataustaa etukäteen. Tule vain sellaisena kuin olet! Ohjaaja ottaa sinut lämmöllä vastaan.

X-Steppi

Steppitunnilla askelletaan helpoilla ja hauskoilla askelluksilla laudalle mukaansa tempaavan musiikin tahtiin. Askelkuviot eivät ole haastavia, joten uskallat tulla vaikket aikaisemmin olisi steppitunnilla käynytkään. Tunti haastaa sydän- ja verenkiertoelimistöä, mutta kunnon kohenemisen huomaat viikkojen kuluessa nopeasti. Maksimisykealueellakin on välillä hyvä käväistä ja sillä tavoin kasvattaa keuhkojen sekä sydämen maksimikapasiteettia. Tule rohkeasti kokeilemaan. 🙂