X-Kuntosalicircuit

Ohjattua ja vaihtelevaa lihaskuntoharjoittelua kuntosalilaitteita ja vapaita painoja apuna käyttäen. Helppo tapa aloittaa kuntosalilla käynti tai ota vaikkapa säännöllisen treenin kannalta. Ohjaajat huolehtivat treenaamisen turvallisuudesta, hauskuudesta ja tehokkuudesta.

X-SYKE

Innostu, hengästy, hikoile ja vie itsesi epämukavuusalueelle tällä tunnilla!
Tämä tunti sisältää 40 minuutin pituisen aerobista kuntoa kehittävän osion, joka toteutetaan erilaisilla
askelluksilla sekä kehonpainolla ja pienvälineillä tehtävillä koko kehoa kuormittavilla lihaskuntoliikkeillä. Tämän osion jälkeen pääset rauhoittamaan kehosi 20 minuutin syvävenyttelyosuudella. Tunnin ohjaaja Veera kannustaa sinua ylittämään itsesi, mutta jokainen teistä tekee omaa treeniä omalla tasolla, joten lopulta vain sinä itse määrität tunnin kuormitustason.

X-Vahva Keho

Tällä tunnilla nimensä mukaisesti vahvistetaan kehoa monipuolisesti huomioiden myös kehon tukilihakset. Tunti koostuu huolellisesta n.15-20 minuutin pituisesta alkulämmittelystä sisältäen liikkuvuus- ja tasapainoharjoitteet sekä tukilihasten aktivoinnit (mm. syvät pakara-, vatsa- ja olkapään lihakset.) 30 minuutin vaihteleva lihasvoimaosuus tehdään joko kahvakuulan tai levytangon ja -painojen avulla. Lopussa rauhoittavat jäähdyttelyt. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä sykkeennostatuksia. Tällä tunnilla kehitetään voimaa jokaisen omalta lähtötasolta aloittaen.

X-Energia

Tämä tunti sai nimensä tunnin ohjaajan Emman tyylistä vetää ryhmäliikuntatunteja, aina energisesti ja hyvällä huumorilla. Tunti koostuu vuorottelevista lihaskunto- ja sykkeennosto-osuuksista, jolloin tekemisen draivi ja energia pysyvät yllä koko tunnin ajan. Sykkeennosto-osuudet tehdään helpoilla askelluksilla steppilaudalle ja lihasvoima-osuudet taas levytangon ja -painojen avulla pumppityyliin.