X-Kuntosalicircuit

Ohjattua ja vaihtelevaa lihaskuntoharjoittelua kuntosalilaitteita ja vapaita painoja apuna käyttäen. Helppo tapa aloittaa kuntosalilla käynti tai ota vaikkapa säännöllisen treenin kannalta. Ohjaajat huolehtivat treenaamisen turvallisuudesta, hauskuudesta ja tehokkuudesta.

X-RVP

Kummallinen kirjainlyhenne tarkoittaa suomeksi reisi-, vatsa-, ja pakarajumppaa. Tällä tunnilla treenataan keskivartalon ja alavartalon lihaksia mukaansa tempaavan musiikin ja ammattitaitoisen ohjaajan avulla. Treeni on monipuolista ja vaihtelevaa, koska käytämme apuna erilaisia kuntoiluvälineitä. Kaikista harjoitteista löydämme jokaiselle sopivan haastavan vaihtoehdon ja opetellaan yhdessä oikeat ja turvalliset tekniikat liikkeiden suorittamiseksi.

X-Twerkout

X-Twerkout on uusi muoto yhdistää twerkkaus ja lihaskunto samaan pakettiin. Tällä tunnilla treenataan koko vartalon syviä ja pinnallisia lihaksia tehokkaasti, unohtamatta tanssillista hauskuutta, naisellisuutta ja lantion liikkuvuutta. Tule nauttimaan rempseästä ja itsetuntoa kohottavasta ilmapiiristä ja koe ennennäkemätön treeni. OTA MUKAAN polvisuojat/säärystimet!

X-Kahvakuula

Koko vartaloa muokkaava ja kehittävä treenimuoto, jossa niska-hartiaseudun jumit saavat kyytiä ja keskivartalon lihakset vahvistuvat huomaamattaan. Monipuolinen ja tehokas treeni, jossa hiki virtaa kun isot lihasryhmät ovat töissä yhtä aikaa. Sopii ihan kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Kuulia löytyy 4 kg – 12 kg:n väliltä, joten tunnin kuormituksen tasoon pystyt vaikuttamaan kuulan valinnalla.

X-Kuntopiiri

Haastava kolmivarttinen, jossa JOKA kerta vaihtuvat liikkeet. Jumppasalissa erilaisia lihaskunto- ja kestävyyspisteitä, joilla haastamme kroppaasi monipuolisesti. Tule mukaan rohkeasti ja huomaat, miten kuntosi kasvaa ja vartalo muokkaantuu nopeasti!

X-Boxfit

Aerobinen tunti, jossa helpoilla askelluksilla ja lyöntisarjoilla nostatetaan sykettä reippaasti ja annetaan niska- ja hartiaseudun jumeille kyytiä! Tältä tunnilta ei fiilistä ja energiaa puutu! Let's rock!

X-Total

X-Total on intervallityyppinen tunti, jossa sykkeennosto- ja lihaskunto-osuudet vuorottelevat. Koko kroppaa vahvistava hauska ja monipuolinen treeni, jossa hiki virtaa ja hengitys- sekä verenkiertoelimistö kehittyy huomaamattasi.Lihaskunto-osuuksissa käytetään lisävastuksena käsipainoja sekä kuminauhoja.

X-Pumppi

Koko vartaloa muokkaava lihaskuntotunti, jossa käytetään tankoa ja painoja vastuksena. Sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa lihaksistoaan tehokkaasti ja hikisesti ryhmähengen ja hyvän musiikin kanssa. Tunti sisältää lämmittelyn jälkeen esimerkiksi kyykkyjä, askelkyykkyjä, vatsalihaksia, ylävartaloa vahvistavia liikkeitä jne. Ohjaaja näyttää vaihtoehtoiset liikkeet sekä ensikertalaisille että jo enemmän lihaskuntoaan treenanneille.