LPG-terapia

Mekaaninen alipaineella toimiva imurullaushoito, jonka avulla kudosten aineenvaihdunta elpyy kivuttomasti ja tehokkaasti alta aikayksikön. Tule LPG-hoitoon esimerkiksi, jos kroppaasi kertyy turvotusta, tunnet säteilevää hermokipua raajoissasi tai alaraajasi tuntuvat muuten vain tukkoisilta. LPGllä voidaan hoitaa lihaksia, jänteitä, niveliä, ihoa, arpikudosta, turvotusta sekä rasvakudosta.

LPG Beauty

LPGn avulla voidaan tehokkaasti ja luonnollisesti muokata vartaloa. LPG:llä voidaan tasoittaa muhkuraista appelsiini-ihoa, vähentää kivuliasta, kovaa selluliittia, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee. Rasvakudoksen hoidossa hoitosarjojen aikana kokonaan hajotetut rasvasolut eivät palaa, sillä keho ei muodosta uusia rasvasoluja 7 ikävuoden jälkeen.

LPG-hoito on luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto, jolla rasvakudosta voidaan hajottaa paikallisesti. Hoitokertojen myötä rasvasolut pienenevät vähitellen, ihon pinta tasoittuu sekä nesteet ja turvotus vähenevät hoidon myötä. 

LPG-hoitojen avulla voidaan hoitaa myös kasvoja. Turvotus kasvojen alueella vähenee, iho tasoittuu ja kiinteytyy. LPG-hoidon avulla voidaan muokata kaksoisleukaa, siloittaa ryppyjä, kiinteyttää veltostunutta ihoa ja kohottaa kasvojen ilmettä.