Palvelumme

Palveluihimme kuuluvat fysioterapia, fysioterapeuttinen hieronta, LPG-hoidot sekä yksilö- ja ryhmäliikunta. FysioX on kahden nuoren fysioterapiayrittäjän pyörittämä fysioterapiaan ja liikkumiseen erikoistunut yritys.

Fysioterapiassa ratkotaan yhdessä asiakkaan kanssa erilaisia liikkumiseen ja toimintakykyyn liittyviä ongelmia. Fysioterapian tavoitteena on edetä passiivisesta hoidosta kohti aktiivista itsehoitoa ja lopulta kohti elämäntapaa, jossa pidät huolta säännöllisesti omasta hyvinvoinnistasi. Voit jatkaa liikunnallista elämäntapaa kanssamme. Voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman, haemme KELA-korvauksen puolestasi.

 

Tule fysioterapiaan jos sinulla on esimerkiksi jokin näistä:

toistuvat kiputilat nivelissä/lihaksissa

selkäsärkyä

päänsärkyä

ryhtiongelmat(miten saat selkäsi suoraksi)

raajojen puutumiset, voimattomuus ja säteilyoireet

tarvitset motivaatiota kehonhuoltoon

Manuaalista käsittelyä urheilu- ja klassisen hieronnan tekniikoilla, joiden avulla pyrimme helpottamaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja ja lihaskireyksiä. Käsittely elvyttää lihaksiston ja nivelten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa antaen kroppaan ihanan liikkuvan fiiliksen. Saat tarvittaessa ohjausta myös omahoitoon.

 

Mekaaninen alipaineella toimiva imurullaushoito, jonka avulla kudosten aineenvaihdunta elpyy kivuttomasti ja tehokkaasti alta aikayksikön. Tule LPG-hoitoon esimerkiksi, jos kroppaasi kertyy turvotusta, tunnet säteilevää hermokipua raajoissasi tai alaraajasi tuntuvat muuten vain tukkoisilta. LPGllä voidaan hoitaa lihaksia, jänteitä, niveliä, ihoa, arpikudosta, turvotusta sekä rasvakudosta.

LPGn avulla voidaan tehokkaasti ja luonnollisesti muokata vartaloa. LPG:llä voidaan tasoittaa muhkuraista appelsiini-ihoa, vähentää kivuliasta, kovaa selluliittia, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee. Rasvakudoksen hoidossa hoitosarjojen aikana kokonaan hajotetut rasvasolut eivät palaa, sillä keho ei muodosta uusia rasvasoluja 7 ikävuoden jälkeen.

LPG-hoito on luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto, jolla rasvakudosta voidaan hajottaa paikallisesti. Hoitokertojen myötä rasvasolut pienenevät vähitellen, ihon pinta tasoittuu sekä nesteet ja turvotus vähenevät hoidon myötä. 

LPG-hoitojen avulla voidaan hoitaa myös kasvoja. Turvotus kasvojen alueella vähenee, iho tasoittuu ja kiinteytyy. LPG-hoidon avulla voidaan muokata kaksoisleukaa, siloittaa ryppyjä, kiinteyttää veltostunutta ihoa ja kohottaa kasvojen ilmettä. 

.

 

Oletko harkinnut aloittavasi kuntosali- tai muuta liikuntaharrastusta, mutta epäilet koska sinulla on esimerkiksi niska-hartiavaivoja, kipuja olkapäissä/polvissa/selässä tai jokin toimintakykyäsi rajoittava sairaus?

Toteutamme yksilö- ja ryhmäliikuntatunnit aina fysioterapeuttisesta näkökulmasta. Huolehdimme, että liikkeet tehdään ergonomisilla tekniikoilla, jotta nivelet eivät ylikuormittuisi. Valitsemme liikkeet niin, että ne tukevat toimintakykysi kehittymistä. Me voimme auttaa sinua vahvistamaan kehoasi helpommin ja kivuttomammin kuin koskaan ennen.

Tule ja ylitä itsesi!